Hírek

2011.02.08. 18:41

Őrizetbe vették a Külügyminisztérium volt államtitkárát

Őrizetbe vette az ügyészség a Külügyminisztérium volt államtitkárát a moszkvai magyar nagykövetség egyik ingatlanának eladásával összefüggésben.

Forrás: MTI

Őrizetbe vette kedden a Központi Nyomozó Főügyészség Horváthné Fekszi Mártát, a Külügyminisztérium volt államtitkárát a moszkvai magyar nagykövetség egyik ingatlanának eladásával összefüggésben - értesült az MTI. A Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre továbbra sem kommentálta hivatalosan a történteket, ugyanakkor az MTI úgy tudja, hogy hasonlóan a volt külügyi államtitkárhoz, Székely Árpád korábbi nagykövet és Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója ügyében is a kényszerintézkedés mellett döntött a nyomozóhatóság.

A Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre továbbra sem kommentálta hivatalosan a történteket, ugyanakkor az MTI úgy tudja, hogy hasonlóan a volt külügyi államtitkárhoz, Székely Árpád korábbi nagykövet és Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója ügyében is a kényszerintézkedés mellett döntött a nyomozóhatóság. Az MTV Híradója is úgy értesült, hogy Tátrai Miklóst őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva