Hírek

2011.02.17. 20:22

Visszatér a műsorvezetéshez az intendáns

Lemondott Süveges Gergő a gyerekcsatorna éléről – írja az Index.

"Süveges Gergő a jövőben teljes erejével a műsorkészítésre kíván koncentrálni, ezért megválik csatornaigazgatói megbízásától" - áll az MTV szűkszavú közleményében.



A Magyar Televízió m2-es csatornájának januártól kinevezett intendánsa korábban a reggeli közszolgálati műsor műsorvezetőjeként dolgozott. A Magyar Televízió egy leendő gyermek-, ifjúsági és családi csatorna működésének alapjain dolgozott, elkészítették a műsorstruktúra tervezetét és kialakították a stábot is. Süveges Gergő azonban, a Magyar Televízió hivatalos közlése szerint úgy döntött, hogy márciustól inkább visszatér a műsorvezetői munkához.

Süveges Gergő kedden publikálta blogján, hogy hétköznapra gyermekeknek szóló szappanoperát, napi filmet és utána stúdióbeszélgetést, és iskolatévét tervezett, de az új műsorstruktúrában lett volna óvodásoknak szóló zenés műsor, és hétvégente ökumenikus vallási műsor és a Játék határok nélkülhöz hasonló látványos sorverseny is iskolai csapatokkal. A Klubrádió szerda esti műsorában is terveiről beszélt még  - írja az Index.

Az m2 és az m1 új műsorstruktúrája elvileg szeptemberben indult volna, de a hírportál információi szerint a közmédiák összevonásának akadozása miatt felmerült, hogy inkább csak jövő januárban, esetleg áprilisban alakulna gyermekcsatornává az m2. A késlekedés mellett úgy tudjuk, hogy elég pénzt sem szánnak az m2-re.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva