Hírek

2011.03.09. 15:56

Berlusconi 34 millió eurót költött hölgytársaságára

Ékszerek, antikvitások és egyéb ajándékok: Silvio Berlusconi olasz kormányfő tavaly 9,27 milliárd forint költött "lányaira", a kíséretében gyakran megforduló vonzó fiatal hölgyekre.

BAMA

A Corriere della Sera olasz napilap információi szerint a milliárdos politikus 120 ezer eurót adott ki például sálakra és egyéb kiegészítőkre, 65 ezret ékszerekre - számolt be a távirati iroda. Az adatok az olasz kormányfő bírósági ügye miatt kerültek napvilágra. A 74 éves Silvio Berlusconinak azért kell ítélőszék elé állnia, mert a vádak szerint kiskorú lánnyal folytatott viszonyt.



A médiacézár miniszterelnök 675 ezer euróért bérelt kastélyt Portofino fürdővárosban, és 900 ezret adott Antigua adóparadicsomban fekvő villájának gáz- és villanyszerelési munkálataira.
A kormányfő közvetlenül is fizetett az olasz sajtóban "papi girls" néven emlegetett lányoknak, előfordult, hogy egyetlen megjelenésért százezer eurót adott.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva