Hírek

2011.04.21. 14:29

Felgyújtotta a lakást és kiugrott a nyolcadikról

Magára gyújtotta a lakását, majd kiugrott nyolcadik emeleti lakásából egy férfi Újpesten. Az index úgy tudja, hogy a férfit ki akarták lakoltatni, de nem nyitott ajtót a rendőröknek és azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a lakást és öngyilkos lesz. A sérült súlyos, életveszélyes állapotban van.

Index/MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette a hírportál kilakoltatásról szóló információit. A férfinél egy végrehajtó és három járőr jelent meg. A rendőrök először poroltóval eloltották a tüzet, amit a férfi újra meggyújtott - tájékoztatott a távirati iroda. A lángok megfékezése közben mindhárom rendőr enyhe füstmérgezést kapott.

A középkorú férfi kiugrott a nyolcadik emeletről, miután felgyújtotta a kétszobás lakásban felhalmozott szemetet. A férfi a ház előtti kertbe zuhant.



A tűzoltók egy robbanószerkezetnek kinéző eszközt is találtak a lakásban a tűz megfékezése közben, ezért a helyszínre riasztották a tűzszerészeket is. A szerkezet átvizsgálásának idejére a panelház összes lakójának el kellett hagynia az épületet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva