Hírek

2011.04.05. 10:51

Újra bulit szervez a WB-tragédia gyanúsítottja?

Három hónap sem telt el a három életet követelő tragédia óta, máris visszatért a zenei életbe K. Tamás, a West Balkán-buli főszervezője.

BAMA

A januári tragédia óta eltűnt a nyilvánosság elől K. Tamás. Pedig a 21 éves férfi azelőtt nem csak szervezőként, hanem PlasticKids néven fellépőként is igen sikeres alakja volt az elektronikus zenei életnek - írja a Bors.

Ám úgy tűnik, elérkezettnek látta az időt a visszatérésre: új zenéket publikálva élesztette föl a tragédia óta pihentetett PlasticKids nevet. A Bors információi szerint K. Tamás neve is felmerült egy új elektronikus zenei rendezvény, az országjáró Thrasher party szervezői között.

A partyarcok.hu oldalon egy fórumozó azt írja: „ezt a bulit Thrasher néven ugyanaz a forma csinálta, mint aki a West Balkán-cuccot is. Csak úgy, hogy neki papírmunkája ne legyen”.

K. Tamást halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel gyanúsítják. A bíróság hamarosan vádat emel az ügyben.

– A zenei élete a magánéletéhez tartozik, és törvényt sem sértene azzal, ha zenei rendezvényt szervezne – szögezte le dr. Koltai Zsuzsanna, a férfi ügyvédje. Így vélekedik dr. Békefi László, az egyik áldozat, R. Rita szüleinek jogi képviselője is.

– Meglepne, ha kiderülne a főszervezőről, hogy újra zenei rendezvények szervezésébe fogott, de megteheti. Jogi korlátozása nincs, törvénybe nem ütközik. Maximum erkölcsi akadályai lennének – fogalmaz az ügyvéd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva