Hírek

2011.05.25. 12:52

Alföldi: „valójában a semmit kívántam”

Az „orális” jelzőt az újsábíró mondta ki, és az előadásban sincs szexuális aktus - mondta el sajtótájékoztatóján a Nemzeti Színház vezetője.

mti

Mivel az előadásban nincs szexuális aktus, tulajdonképpen a semmit kívántam az újságírónőnek - mondta Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház vezérigazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a pénteki sajtótájékoztatón történtekkel kapcsolatban.

„Trágár, obszcén kifejezést nem használtam, az orális jelzőt az újságíró mondta ki először, erre én egy élccel válaszoltam, abban a stílusban, ahogy ő kérdezett” - tette hozzá.

Leszögezte: nem viselkedett méltatlanul, pontosan tisztában van a Nemzeti Színház vezérigazgatói pozíciójával járó felelősséggel.

Hangsúlyozta: tiszta lelkiismerettel megy holnap a miniszterhez, a pénteki sajtótájékoztatón nem történt „verbális nemi erőszak”, senkit nem sértett meg emberi méltóságában.

„Nincs mitől félnem” - mondta, hozzátéve: annak ellenére sincs mitől félnie, hogy bizonyos politikai erők „kulturális szabadságharcot” hirdettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva