Hírek

2011.05.18. 16:57

Kesha énekel a Kapcsolat koncerten

Kesha, a 24 éves amerikai popénekesnő lép fel június 25-én a Kapcsolat koncerten, a T-Mobile hagyományos nyári rendezvényén a fővárosi 56-osok terén.

MTI

A sztárelőadó tavalyi Animal című albumával robbant be a nemzetközi popzenébe, a lemez eddig kétmillió példányban kelt el - mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese a cég keddi sajtótájékoztatóján.

Keshát 2010-ben az év előadóművésze, valamint a kedvenc női előadó kategóriában is jelölték az American Music Awards-ra. Mint elhangzott, bemutatkozó kislemezének, a Tik Tok-nak eddig 14 millió letöltése volt. Kesha a Glastonbury Fesztiválról érkezik Budapestre, ahol másfél órás koncertet ad majd.

Az ingyenes Kapcsolat koncertet tizenötödik alkalommal rendezik meg Budapesten. Az eddigi sztárfellépők: No Mercy, Modern Talking, LGT, Pet Shop Boys, Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Elton John, Sting, Lionel Richie, Pink, Bryan Adams, Santana, Simply Red, végül tavaly Rod Stewart.

A szervezők elmondták, hogy idén is 200-250 ezer emberre számítanak a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva