Hírek

2011.05.09. 15:10

Orbán Viktor címét is tudta a bombafenyegető

Oszama Bin Laden követőjének vallotta magát az a férfi, aki pénteken budapesti, politikusok elleni robbantásokkal fenyegetőzött.

MTI

Eljárást indítottak ellene az ellen a férfi ellen, aki politikusok elleni támadást helyezett kilátásba pénteken Budapest belvárosában. A férfi Oszama bin Laden követőjének vallotta - mondta Fülöp Valter, a fővárosi rendőr-főkapitány bűnügyi helyettese hétfői sajtótájékoztatóján. Az ezredes kifejtette, hogy a férfit a gyűlölet vezette, követelése nem volt, nem nevezett meg konkrét politikusokat, de megemlítette, hogy a miniszterelnök címét is tudja.



A gyanúsított két hónapja szabadult a börtönből, és korábban is folyt ellene eljárás közveszéllyel fenyegetés miatt. Fülöp Valter arra hívta fel a figyelmet, hogy az idén már 48 alkalommal fenyegettek meg bevásárlóközpontot, bírósági tárgyalás helyszínét vagy más intézményt azzal, hogy fel fogják robbantani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva