Hírek

2011.06.08. 10:54

Cséfalvay: mindent elértünk, amit el lehetett érni

Magyarország rendkívül sokat tanult az uniós elnökségi tevékenységből - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az MTI-nek adott interjújában.

MTI

 Az NGM stratégiai államtitkára - aki egy berlini innovációs fórumon vett részt - a nyilatkozatban előzetes mérleget vont a június 30-án véget érő magyar elnökség gazdasági tevékenységéről. Úgy értékelte: a versenyképességi tanácsban "mindent elértünk, amit el lehetett érni".  

Cséfalvay Zoltán emlékeztetett arra: januári parlamenti meghallgatásakor kijelentette, hogy a magyar elnökség minden olyan lépést támogat, amely olcsóbbá teszi az életet a vállalkozások számára. Támogat minden olyan törekvést, illetve szabályozást, amely kitágítja a belső piacot, és Európát globális szinten erősíti. Az államtitkár szerint a versenyképességi tanács által tett lépések ebbe az irányba mutatnak.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva