Hírek

2011.06.06. 16:54

Villámcsapás szakította félbe Orbán beszédét

Villámcsapás szakította félbe Orbán Viktor beszédét Gödöllőn, amitől olyan hiba keletkezett az elektromos rendszerben, hogy húsz perc alatt sem sikerült azt kijavítani.

hirado.hu - NOL. hu

Az ebédszünet után a magyar miniszterelnök nem tért vissza, a Parlamentbe sietett, helyette valószínűleg Martonyi János tartja majd meg az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) Külügyminiszteri Értekezletének megnyitóbeszédet.

Kulcsfontosságúnak kérdésnek nevezte Ázsia és az Európai Unió kapcsolatát Orbán Viktor, hétfőn, a Gödöllőn megrendezett Ázsia-Európa találkozó expozéján. A kormányfő ünnepi beszédét villámcsapás szakította félbe, ami tönkretette a hangosítást.

A világ jövője együttműködés formáin és lehetőségein múlik, a magányos harcosok többé nem lehetnek sikeresek – hangsúlyozta Orbán Viktor az ázsiai és uniós országok külügyminiszteri fórumának megnyitóján. A miniszterelnök szerint Európa már keresi Ázsiával a gazdasági és politikai együttműködés legeredményesebb módjait, közös munkájuk pedig a világ megújulásának kiindulópontja lehet, a gazdasági válság évei után.

Orbán beszédét váratlanul egy villám szakította meg, ami zárlatossá tette az eseménynek otthont adó gödöllői kastély teljes elektromos hálózatát és a hangosítást is – olvasható a hirado.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva