Hírek

2011.07.10. 17:30

Előzetesben az angyalföldi gyilkos

A szerb állampolgárságú albán férfi egy hete hat lövéssel gyilkolt meg egy 27 éves nőt Budapesten.

MTI

Előzetes letartóztatásba került a fővárosi Kádár utcai gyilkossággal gyanúsított 39 éves szerb állampolgárságú, albán származású férfi.
A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a Pesti Központi Kerületi Bíróság vasárnap rendelte el az emberölés bűntettének elkövetésével gyanúsított P. E. előzetes letartóztatását.


   
Egy hete, július 3-án a kora esti órákban a XIII. kerületi Kádár utca egyik lépcsőházában fedezték fel egy fiatal nő holttestét. A gyilkos hat lövéssel végzett a 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nővel. A tanúvallomások alapján az elkövetőt azonosították és elrendelték országos körözését.

A bűncselekménnyel gyanúsított férfi autóját a rendőrök a Bács-Kiskun megyei Soltvadkerten találták meg, a bűncselekmény másnapján, majd július 7-én, állampolgári bejelentésre a Soltvadkert külterületén lévő nádasban elfogták a gyanúsítottat is, aki azonnal megadta magát, ellenállást nem tanúsított.

A férfi ruházatából átvizsgálásakor zsebkés, fegyver, lőszerek és feltehetően éles kézigránát került elő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva