Hírek

2011.07.23. 09:06

Hárman haltak meg közúti balesetben

Pénteken 163 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség, három balesetben hárman vesztették életüket, 18 baleset súlyos, 40 könnyű sérüléssel járt, és 102 személyi sérülés nélküli, csak anyagi kárral járó balest történt - közölte a rendőrség szombaton.

MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint Zala megyében, a letenyei határátkelőhelyen szombat délig a kilépőknek, 14:00 órától éjfélig pedig a Horvátország felől érkezőknek kell 30-60 perces várakozással számolniuk.

A magyar-szerb határon, Bács-Kiskun megyében, a tompai határátkelőn a személyforgalomban 60 perces várakozásra lehet számítani szombaton 14:00 óráig, a Csongrád megyei Röszkénél pedig vasárnap reggelig várható 60-120 perces várakozás a kilépő irányban. 

A magyar-ukrán határon, a záhonyi átkelőhelyen a személyforgalomban szombaton és vasárnap is mindkét irányban 60-180 perces lehet a várakozás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva