Hírek

2011.07.13. 19:34

Megkezdődött a Hegyalja Fesztivál

Elkezdődött a 12. Hegyalja Fesztivál szerdán délután Tokaj-hegyalján. A kempingekben nyitásakor már több ezer sátor ölelte körül a zenei színpadokat.

MTI

A következő négy napban mások mellett a Slayer, a Ladytron, a Mastodon és a Kosheen lép fel a rendezvényen, de már szerda este is igazi élményben lehet részük a zenerajongóknak, hiszen a Scooterrel melegíthetnek be a tokaji zenés nyaralásra.

A szervezők tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tokaj és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rakamaz határában lévő fesztiválterületen időre befejeződött minden munka - még szúnyogirtást is végeztek -, így a nyitást követően, hagyományosan este 6-tól a Beatricével indult a Hegy'' Nagyszínpad.

A rendezvényre mindenki nagyon készült, a német Scooter például magyarul tanult, hogy köszönthesse a rajongókat, és a speciális DJ-pulttal felszerelt öltözőjében a magyar konyhával ismerkedik. Ausztráliából az AC/DC örököseinek számító Airbourne és a HC-kedvenc Parkway Drive is úton van már Tokaj felé. A koncertek sorát a miskolci Edda Művek is színesti, az együttes ugyanis először lép színpadra a tokaji eseményen.
  
A fesztivál azért is különleges, mert Tokaj-hegyalján, a világörökségi területen, gyönyörű környezetben rendezik meg minden évben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva