Hírek

2011.08.02. 16:22

Előkerült a Balatonban két hete keresett férfi

Hajléktalanszállóról került elő a Balatonban keresett férfi, aki több mint két hete tűnt el Balatonszárszón, miután fürdőzni indult.

MTI

Egy fővárosi hajléktalanszállóról került elő az az 57 éves férfi, aki több mint két hete tűnt el Balatonszárszón, miután fürdőzni indult - tájékoztatta Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője kedden az MTI-t.

A férfi július 17-én, vasárnap este 19 óra körül úszni indult, azóta nem adott életjelet magáról. Miután eltűnését jelezte a családja, a vízi rendőrök és a vízi mentők aznap sötétedésig keresték. Mivel azonban a szemtanúk olyan nagy területet jelöltek meg az eltűnés helyeként, hogy azt lehetetlen volt átkutatni, a férfi keresését nem folytatták.
   
Tar Mihály közlése szerint augusztus 1-jén, hétfő este váratlan fordulat történt az ügyben: a férfi hazatért a családjához. A feltételezések szerint a balatoni fürdőzéskor a vízben beütötte a fejét, elveszthette az eszméletét, majd miután eddig tisztázatlan körülmények között a partra került, egy budapesti hajléktalanszállóra szállította valaki. Akkor még a férfi semmit nem tudott mondani a személyazonosságáról.


   
Hétfő este azonban kitisztult az emlékezete, ezért hazament. Mivel a fejsérülése miatt még mindig bizonytalan az állapota - állítása szerint továbbra is erősen szédül, hányingere van, és nem emlékszik arra, mi történt vele az elmúlt két hétben - kedd délben kórházba szállították. A férfi állapotát jellemzi, hogy a vízi mentők információi szerint két és fél héttel az eltűnése után kedden már dolgozni szeretett volna menni - áll a közleményben.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva