Hírek

2011.08.11. 18:48

Volt Videoton-játékost gyanúsítanak bundázással

Egykori Videoton-játékost gyanúsítanak azzal, hogy köze van a bundabotrányhoz.

Origo.hu

A korábbi három játékos és négy játékvezető után újabb labdarúgót gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség. Fazekas Géza szóvivő a futballista nevét nem árulta, a Nemzeti Sport viszont úgy tudja, a Videotontól elküldött utánpótlás-válogatott középpályásról, P. Csabáról van szó.

"A június végén kirobbant fogadási csalási ügyében újabb személlyel bővült a gyanúsítottak köre" - árulta el az [origo] érdeklődésére Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

"A labdarúgó ellen egyrészt vesztegetés, másrészt felbujtóként elkövetett hamis tanúzás a vád. Az biztos, hogy messze még a nyomozás vége, a gyanúsítottak köre bővülhet" - mondta, és hozzátette a pontos sztoriról a nyomozás érdekében nem adhat további felvilágosítást.

Fazekas elárulta, a gyanúsított szabadlábon védekezhet, nem merült fel, hogy vele szemben szabadságát korlátozó intézkedés szülessen. "A játékos nem élt panasszal a gyanúsítás miatt, de mindent tagadott, illetve élt a hallgatás jogával."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva