Hírek

2011.10.18. 17:24

Meseíró pályázat gyerekeknek

Álmodj saját mesét! címmel meseíró pályázatot írt ki a Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület (KIMTE) 10-15 éves gyerekek számára, az alkotásokat november 11-ig várják.

Forrás: MTI

A pályázóknak arról kell történetet írniuk, hogy kinek, mit, mikor, miért és hogyan ajándékoznának. A mese alapulhat megtörtént eseményen, de lehet kitalált történet is. Kizárólag olyan pályamunkát fogadnak el, amely korábban sem elektronikus, sem nyomtatott formában nem jelent meg.

Az alkotásokat elektronikus úton, csatolt fájlként a [email protected] címre kérik beküldeni Word doc vagy rtf formátumban, 12-es Times New Roman betűtípussal, szimpla sorközzel maximum 3 oldal (10 ezer karakter) terjedelemben. Az e-mailben szerepeljen a meseíró neve, életkora, lakcíme, a felkészítő pedagógus vagy szülő neve, e-mail címe, telefonszáma, az iskola neve, telefonszáma. A szerző nevét és a mese címét az e-mail tárgymezőjébe is kérik beírni - közölte az egyesület az MTI-vel.

A beküldött pályamunkákat az OTP Bank Nyrt. munkatársai és a KIMTE irodalmi szerkesztői bírálják el. Az első helyezett - mindkét korcsoportban - 15 ezer forint értékű, a második helyezett 10 ezer forint értékű, a harmadik helyezett 5 ezer forint értékű könyvjutalomban részesül. Az első helyezést elért gyerekeket felkészítő pedagógusok meglepetés jutalmat vehetnek át.

További információkat a www.kimte.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők, a pályázattal, vagy formai kiírásokkal kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] címen tehetik fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva