Hírek

2011.10.28. 15:09

Révész: nem a közrendőröké a felelősség

A fideszes Révész Máriusz szerint azokat a rendőröket, akik a 2006 őszi események során nem követtek el súlyos bűncselekményeket, fel kellene menteni a bíróságon.

mti

A kormánypárti képviselő - akit 2006. október 23-án rendőrök bántalmaztak a Fidesz-nagygyűlés után - ezt pénteken mondta, azt követően, hogy a Parlamentben találkozott két olyan rendőrrel, aki ellen a megverésének ügyében eljárás folyik.



Révész Máriusz újságírók előtt hangsúlyozta: a két rendőrt nem azzal vádolták meg, hogy megverték őt. Egyikük ellen egyebek mellett az a vád - folytatta -, hogy nem hívott hozzá segítséget, a másikukkal szemben pszichikai bűnsegédlet, mert nem tett semmit a megverés megakadályozásáért.

A fideszes politikus szerint nem a közrendőröknek kellene elvinniük a felelősséget a 2006 őszén az országban kialakult állapotokért, mert az a legfelsőbb politikának köszönhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva