Hírek

2011.10.07. 14:51

Szalay Balázs lett a Hungaroring új igazgatója

Szalay Balázs, a tereprali országos bajnokság tavalyi győztese lett a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

mti

A mogyoródi versenypályát üzemeltető cég pénteki közleménye szerint Szalay posztja "a pályával kapcsolatos üzletfejlesztéseket, marketing és pr-tevékenységeket, illetve az értékesítési terület feladatait fogja össze." A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége azt szeretné elérni, hogy a vállalkozás az elkészített hároméves terv alapján gazdaságilag nyereségessé váljon.



A hétfő óta új posztján dolgozó Szalay azt mondta, több sportcélú és társadalmilag fontos szerepvállalás mellett elsősorban olyan projekteknek adnak helyt, amelyek gazdasági hasznot hoznak a cégnek.
  
A Dakar-ralin 10 alkalommal indult, 46 éves autóversenyző hozzátette, a mogyoródi pályán jövőre is több olyan programot szerveznek, amelyben a Magyar Motorsport Szövetség és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is szerepel majd, mint társszervező. "Több olyan közös projektet szeretnénk elindítani, ami például a gyermekeknek fog szólni, hisz később belőlük is kikerülhetnek leendő partnereink" - fogalmazott Szalay. "Ugyancsak folytatjuk sportszakmai és biztonságos közlekedést elősegítő oktatási programjainkat."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva