Hírek

2011.11.27. 16:16

Ez volt a hét a vombatoktól a bóvliig

A Live Info heti videós összefoglalója egy kedves állatkerti ünnepségtől Magyarország pénteki leminősítéséig.

Live Info

Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége hétfő reggeltől félpályás útlezárással folytatta tiltakozó akcióját a szigetszentmiklósi Lidl előtt. A hétfői plenáris ülésen a képviselők végre megkérdezhették a kormánytól, miért vetett véget a gazdasági szabadságharcnak. Kedden Tarlós István főpolgármester köszöntötte a Fővárosi Állatkert két új lakóját: Mollyt és Wollyt, a vombatpárt. Újszilváson szerdán átadták Magyarország legnagyobb napkövető naperőművét.

Csütörtökön Selmeczi Gabriella bejelentette, hogy a munkaadók 7,5 millió forintig adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak a rögzített árfolyamú végtörlesztésre.  Az általunk megkérdezetek egy dologban biztosak, ajándékba senki nem fog adni ennyi pénzt.  Csütörtökön elkészült KDNP a családok védelméről szóló törvény tervezete, mely nem aratott osztatlan sikert az emberek körében.

Péntek reggel Magyarország arra ébredt, hogy a Moody’s hitelminősítő a bóvli kategóriába sorolta hazánkat. Az emberek nagy része spekulációt sejt a háttérben. Matolcsy György és Orbán Viktor, azonnal közgazdászokkal egyeztetett, az ügy megoldása érdekében. Matolcsytól megtudtuk, hogy az ország költségvetése golyóálló.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva