Hírek

2011.11.25. 18:34

Knézy-ügy: hatályon kívül helyezett ítélet

Hatályon kívül helyezte a másodfokon eljáró bíróság a Knézy Jenő sportriporter bántalmazási ügyében született elsőfokú ítéletet.

MTI

Papp Gábor, Knézy Jenő ügyvédje az MTI értesülését megerősítve elmondta, a riportert első fokon 10 hónap szabadságvesztésre ítélték 3 év próbaidőre felfüggesztve súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt. Ez ellen fellebbeztek azt kérve, hogy helyezzék az ítéletet hatályon kívül.

Az ügyvéd elmondása szerint a másodfokú bíróság több pontban is megalapozatlannak találta az elsőfokú ítéletet, többek között azért, mert figyelmen hagytak bizonyos körülményeket, és a sértetti vallomásokban súlyos eltérések, ellentmondások voltak, amelyeket tisztázni kell.

Knézy Jenő 2008-ban volt felesége állítása szerint megverte és megrugdosta őt, édesapját pedig az ajtófélfának lökte, de az orvos szakértő szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést egyikük sem szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva