Hírek

2011.12.05. 11:34

Erdei nem vonul vissza

Szó sincs visszavonulásról, továbbra is világbajnok akar lenni Erdei Zsolt. Ökölvívónk kézsérülése egy foggyulladással is összefüggésbe hozható.

MTI

Hétfőn, néhány nappal azután, hogy kézsérülése miatt kénytelen volt lemondani az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést, sajtótájékoztatót tartott a világbajnok magyar ökölvívó.

A 37 éves sportolónak Németországban, egy edzés után gyulladt be jobb kezének középső ujja, amellyel már a tavaly novemberi, Samson Onyango elleni meccse óta voltak problémái.



Az orvosok most úgy gondolják, hogy a probléma foggyulladással hozható összefüggésbe, ezért a bokszoló jobb felső ötös fogát már Németországban kihúzták, de csak 6-8 hét múlva derül ki, hogy valóban az okozta-e a gondokat.

Erdei szerint a legkorábban március végére, áprilisra lesz újra harcra kész, s nagyon bízik benne, hogy az eredetileg december 31-re, Anaheimbe tervezett Cloud elleni találkozó nem marad el végleg, csak elhalasztják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva