Hírek

2011.12.15. 11:50

Stone Roses a Szigeten, Björk a Balaton Soundon

Az idén újra összeállt manchesteri alternatív sztárcsapat, a Stone Roses, valamint a 2011-ben új albummal jelentkezett izlandi énekesnő, Björk is koncertezik jövőre Magyarországon: a brit zenekar a Sziget fesztiválon, Björk a zamárdi Balaton Soundon fog fellépni.

MTI

A 15 év után visszatért Stone Roses 2012-ben a világ legnagyobb fellépőhelyszínein és legismertebb fesztiváljain mutatja meg magát, és a turné részeként a csapat augusztusban a jubileumi 20. Szigeten is látható-hallható lesz.

Jövő július közepén Björk lesz a zamárdi elektronikus zenei fesztivál, a Balaton Sound egyik legnagyobb sztárja, ő az idén Biophilia című albumával aratott nagy sikert - tájékoztatta a Sziget Szervezőiroda csütörtökön az MTI-t.

Mint írták, a 2012 június végi soproni VOLT Fesztiválon Skrillex lép fel, akit idén öt kategóriában jelöltek Grammy-díjra. A Sonny Moore néven született amerikai előadó, producer és dj az egyik legnépszerűbb elektronikus tánczenei stílus, a dubstep képviselője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva