Hírek

2012.01.18. 22:03

Brutális csatában harcoltak ki döntetlent Császárék

Elképesztő csatában döntetlent harcolt ki a magyar férfi kézilabda válogatott Spanyolországgal szemben a szerbiai Európa-bajnokság második csoportkörében.

Mocsai Lajos csapata az oroszok elleni döntetlen után ezzel az eredménnyel hatalmast lépést tett a „halálcsoportoknak” is nevezett, magyar, francia, orosz és spanyol válogatottakból álló kvartettből való továbbjutásra. A rendes játikidőben a spanyolok vezettek egy góllal, de Szölllősi hétméterest harcolt ki, az indőntúli hétméterest Császár a korábbi négy heteshez hasonlóan újra magabiztosan lőtte a kapuba. 

Spanyolország – Magyarország 24-24 (11-12)

Az előző körökben nagy meglepetésre a világbajnoki harmadik Spanyolország legyőzte a címvédő és világbajnok franciákat, akik most négy góllal kerekedtek felül a korábban a magyarokkal döntetlent játszó oroszokkal szemben.
A magyar válogatott pénteken lép pályára Franciaország ellen.

Spanyolország: Jose Javier Hombrados, Alberto Entrerrios 2, Eduardo Gurbindo, Jorge Maqueda 1, Victor Tomas 1, Raul Entrerrios 2, Daniel Sarmiento 1, Jose Manuel Sierra, Julien Aguinagalde 1, Roberto Garcia 2, Cristian Ugalde 4, Juan Antonio Garcia, Iker Romero 2 (2), Joan Canellas 6 (4), Viran Morros, Gedeon Guardiola 2   

Magyarország: Fazekas Nándor, Mikler Roland, Ilyés Ferenc 2, Császár Gábor 7 (5), Mocsai Tamás 7, Iváncsik Gergő 2, Iváncsik Tamás, Harsányi Gergely 1, Putics Barna, Krivokapics Milorad, Laluska Balázs, Nagy Kornél, Zubai Szabolcs 3, Schuch Timuzsin 1, Ancsin Gábor, Szöllősi Szabolcs 1.
 
Kétperces kiállítások:  0, illetve 10 perc.
Hétméteres büntetők: 7/6, illetve 5/5.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva