Hírek

2012.05.15. 09:05

Az elmeosztályra vitték a kulcsi gyilkost

Nem bírta tovább a magánzárkát a kulcsi gyilkos, H. Csanád Jutas, ezért a börtönből elmeorvosi kezelésre kellett szállítani. A férfi április elején mészárolta le négy családtagját.

origo.hu

A Blikk információi szerint Budapestre, elmeorvosi kezelésre kellett szállítani H. Csanád Jutast, aki a kulcsi négyes gyilkosság miatt ül börtönben Székesfehérváron.

A 24 éves férfi nem bírta tovább a magánzárkát, ezért van szüksége kezelésre, problémáit orvosi kezeléssel kell megoldani. Ügyvédje, Hortobágyi Tibor azt mondta a lapnak, hogy H. Csanád Jutas kezdetben jól viselte a börtönt, nyugodt volt, a magánzárkában eltöltött hetek azonban "őt is megtörték". A kihallgatásokon kívül nemigen van módja bárkivel kommunikálni.

H. Csanád Jutas először május elején került elmegyógyintézetbe, de akkor csak azért, hogy a szakemberek megállapíthassák, beszámítható, azaz büntethető-e.

A kulcsi bűncselekményre április 6-án derült fény, a gyilkos négy családtagját mészárolta le módszeresen. A gyilkossággal gyanúsított fiatalembert a Terrorelhárítási Központ műveleti főosztályának tagjai aznap elfogták a Fejér megyei településen. A gyanúsított a kihallgatásakor azt vallotta, hogy tettét nem bánta meg, már hónapok óta gyilkos ösztön élt benne, családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket. A férfit április 8-án 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Törvényszék.

origo.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva