Hírek

2012.05.24. 18:44

Parádéztak a magyarok a debreceni úszó-Eb-n

Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig bronzérmet nyert 200 méter vegyesen a debreceni úszó-Európa-bajnokság csütörtöki napján. Társaik sem maradtak le mögöttük, 200 méter mellen Gyurta Dániel lett új csúccsal Európa-bajnok.

MTI

A magyar parádénak ezzel még korántsem volt vége. Következett a 800 méteres gyorsúszás, ahol Kapás Boglárka arany-, Risztov Éva pedig bronzérmet szerzett. Hasonló sikereknek örülhettünk a 200 méteres férfi pillangót követően.



Ebben a versenyszámban Cseh László arany-, Biczó Bence pedig ezüstérmet érdemelt ki teljesítményével. Az 50 méter háton Bohus Richárd lett bronzérmes. A 4x200 méteres gyorsváltó döntőjében a – Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Mutina Ágnes, Verrasztó Evelyn összetételű – magyar egység ezüstöt szerzett. A középdöntők során Kozma Dominik a 100 m gyorson, Jakabos Zsuzsanna és Szilágyi Liliána 100 m pillangón jutott be a pénteki döntőbe. Nem sikerült ez a 16 éves Sztankovics Annának 200 m mellen, de ő sem vallott szégyent.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva