Hírek

2012.06.08. 17:37

Eb-sávokon gyorsítják a határátlépést Szabolcsban

Külön sávokat nyitottak az Ukrajnába utazó szurkolóknak a záhonyi és beregsurányi határátkelőhelyeken

MTI

A gyorsabb határátlépés érdekében külön kilépő forgalmi sávokat nyitottak a labdarúgó Európa-bajnokság ukrajnai helyszíneire utazó szurkolóknak a záhonyi és beregsurányi magyar-ukrán határátkelőhelyeken. A két határállomáson kialakított és táblákkal jelölt "Eb-sávokon" a vámosok és a rendőrök gyorsított ellenőrzés keretében engedik át a futballmeccsek ukrán helyszíneire utazó szurkolókat.

A forgalom gyorsítása, illetve a megfelelő határátkelőhely kiválasztása érdekében - szükség szerint - a magyar autópályákon a változtatható feliratú táblákon jelzik előre az utazóknak, hogy a forgalom függvényében melyik magyar-ukrán határállomást érdemes választaniuk az átlépésre, illetve a táblákon tájékoztatást adnak az esetleges várakozási időről is.

A labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek négy-négy ukrán és lengyel város ad otthont. A Magyarországhoz legközelebbi ukrán helyszín, Lviv 270 kilométerre fekszik Beregsuránytól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva