Hírek

2012.07.30. 00:00

Kézilabda: kemény csatát vesztettünk el a dánok ellen

A magyar válogatott 27-25-ös vereséget szenvedett az Európa-bajnok dán csapattól a londoni olimpia férfi kézilabdatornájának vasárnapi nyitófordulójában.

Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata végig nagyon szoros mérkőzést játszott a jóval esélyesebb dán válogatottal szemben. Az első félidő derekáig még Császárék vezettek. A játékot meghatározta, hogy Nagy László az első játékrészben két kétperces kiállítást is kapott.
A helyére beállt Mocsai Tamás remekül állt helyt a jobbátlövő pozíciójában, de a magyaroknak a felzárkózással elfogyott az erejük, s bár hiába vezettek a hajrá előtt egy góllal a magyarok, a dánok fordítani tudtak.

Magyarország  Dánia 25-27 (10-13)

Magyarország: Fazekas Nándor, Mikler Roland, Ilyés Ferenc, Császár Gábor 9 (1), Mocsai Tamás 2, Iváncsik Gergő 1, Harsányi Gergely 4 (2), Perez Carlos, Nagy László 2, Gulyás Péter 1, Vadkerti Attila 1, Zubai Szabolcs 1, Schuch Timuzsin 1, Lékai Máté 3.

Dánia: Niklas Jacobsen, Marcus Cleverly, Thomas Mogesen 2, Rasmus Schmidt, Nikolaj Markussen 1, Anders Jensen 9 (5), Bo Spellerberg 1, Michael Knudsen 7, Lasse Hansen, Hans Lindberg, Rene Hansen, Kasper Sarup 3, Mikkel Hansen 4, Kasper Nielsen

Kétperces kiállítások: 14 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/3, illetve 5/5.
  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva