Hírek

2012.07.10. 15:30

Korlátoznák a nevetést Indiában

Bár a nevetés ragadós, a jókedv úgy tűnik már nem annyira, ugyanis röhögéskorlátozásért indult per, nevető jógázók ellen Indiában, a felperesek a kacagóklub szomszédjai.

Live Info

A jógások Mumbai peremén röhögnek, reggel hatkor kezdenek énekelni, tapsolni, kuncogni és egymást egyre hangosabb röhögésre hergelni. Egy vicces foglalkozás a nevetés hét fokozatát foglalja magába, többek között a szívből jövő nevetést, a nevető táncot és a ringatózó hahotázást, ezek a hangok viszont nem csalnak mosolyt a szomszédok arcára.

A környéken lakóknak ugyanis az „elviselhetetlen zaj, mentális szenvedést okoz”, ezért bírósághoz fordultak. A törvény őrei mindazonáltal nem hoztak elmarasztaló ítéletet, csupán felkérték a rendőrséget, találjon módot arra, hogy a szomszédság is nevessen a procedúra végén.

Mindenesetre a klub tagjai a rendőrségi intelmek miatt most már csendesebben kacagnak, de a harcnak nincs vége, a klub tagjai közül néhányan tovább küzdenek a nevetés jogáért, mert ugye az nevet csak igazán, aki utoljára nevet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva