Hírek

2012.07.12. 14:31

„Mindenki gyanús” - Pécs a megrázó gyilkosság után

Bándy Kata egykori otthonánál több tucat mécsest gyújtottak barátai. A gyilkossággal félelem költözött a pécsi városrészbe.

Mint ahogyan azt megírtuk, megfojtották és meg is erőszakolhatták Bándy Katát, akinek a holttestére szerda délután találtak rá Pécsett, a Ledina városrészben, a Délibáb utcában egy bokor tövében. A lányt feltehetően nem ott gyilkolták meg, ahol megtalálták, hanem autóval vihették később a helyszínre.

A lány egykori otthonánál a fiatal nő barátai a reggeli óráktól kezdve több tucatnyi mécsest gyújtottak. A városrész lakói az eset óta félelemben élnek. A helybeliek szerint Ledina városrész nem biztonságos környék, egy olyan hely „ahol nem kell éjszaka egyedül mászkálnia az embernek”.



Bándy Kata vasárnap hajnalban tűnt el, miközben egy pécsi sörözőből hazafelé indult. A pszichológusnő holtteste szerdán került elő. A rendőrség egymillió forintot ajánlott fel a gyilkosság nyomravezetőjének.
>Teljes cikk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva