Hírek

2012.09.09. 09:26

Részeg autós gázolt halálra egy 15 éves lányt

Halálra gázoltak egy 15 éves helybeli lányt a Fejér megyei Lajoskomáromban, az ittas elkövető segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

mti

A baleset hajnalban történt, a rendőrség ügyeletére a bejelentést a lány nevelőapja tette. Az elsődleges információk szerint a lány és nevelőapja közvetlenül az útpadka mellett, az úttest szélén, egy jól megvilágosított útszakaszon haladt, amikor a baleset bekövetkezett. A mentők próbálták újraéleszteni a lányt, de nem jártak sikerrel. Az apa a balesetben nem sérült meg.    



A rendőrök már helyszíneltek, amikor a gázoló, a korábbi információtól eltérően nem az édesanyjával, hanem a testvérével együtt visszatért a helyszínre.

A 30 éves mezőszilasi siketnéma férfi elismerte, hogy ő ütötte el a lányt. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így mintavételére is sor került. A férfinek érvényes, korlátozó bejegyzést nem tartalmazó vezetői engedélye volt. A balesetet okozó férfit halálos közúti baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt a rendőrök gyanúsítottként hallgatják ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva