Hírek

2012.10.27. 10:18

Csak a feje látszott ki a betemetett munkásnak

Nyakig betemetett a föld egy munkást, akire ráomlott a munkagödör fala szombat reggel a főváros XIII. kerületében, a férfit a tűzoltók mentették ki - mondta el a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

BAMA

Meghalt az a munkás, akire ráomlott a munkagödör fala szombat reggel a főváros XIII. kerületében - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyletese az MTI-vel.

Németh Cecília azt mondta: a 50-60 év körüli férfi, akit a tűzoltók szabadítottak ki a gödörből, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Hozzátette: a munkást a mentősök többször próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Kisdi Máté közlése szerint a férfi a Révész utcában egy közművezeték cseréje miatt dolgozott a munkagödörben, amikor ráomlott az aszfalt, a sóder és a föld. A munkásnak a 2-3 méter mély és 5 méter széles munkagödörből csak a feje látszott ki.

A tűzoltók két daru segítségével gátolták meg, hogy egy nagyobb aszfaltdarab ráomoljon a férfira, a nyakig betemetett férfit kézi szerszámokkal szabadították ki.

A szóvivő hozzátette, a férfit már a gödörben, a kiszabadítása közben orvosi ellátásban részesítette a katasztrófavédelem doktorszolgálata, majd miután kimentették őt, átadták a helyszínre riasztott mentősöknek, akik a munkást kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva