Hírek

2012.11.09. 11:03

Elhallgat a Neo FM

Péntek éjfélig szól a Neo FM rádió - olvasta be az erről szóló közleményt a rádió tulajdonosa a csatorna adásában

mti

Az utolsó pillanatig bízva abban, hogy a józan ész kerekedik felül, tettük a dolgunkat annak érdekében, hogy a rádió minél tovább működhessen - fogalmazott a rádió adásában Medveczky Mihály, tulajdonos, hozzátéve: "a halálraítéltet még az előtt kivégzik, hogy a halálos ítélet megszületne". A tulajdonos szerint a médiahatóság ezzel ahelyett, hogy kicsit kevesebbel beérné, "inkább a nullát választja".    

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa június 20-án mondta fel a csatornát működtető FM 1 Zrt. műsorszolgáltatási szerződését, miután a csatorna többször, súlyosan megszegte azt. A rádió azóta csaknem 1 milliárd forintnyi díjhátralékot halmozott fel. A rádió működtetője a döntést bíráságon támadta meg, a Fővárosi Ítélőtábla pedig az eljárás idejére felfüggesztette a médiatanács döntésének végrehajtását, a bíróság azonban a héten arról hozott végzést: a médiatanácsi határozatba foglalt következmény érvényesítése nem odázható el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva