Hírek

2012.11.20. 10:35

Szakállán csüngött a Mikulás

Negyven percen keresztül lógott a szakállánál fogva egy Mikulás az angliai Reading egyik bevásárlóközpontjában, miután beakadt a szakálla a kötélbe, melyen a mennyezetről ereszkedett alá.

LiveInfó

Egy Mikulás a szakállánál fogva csüngött a plafonról a Broad Street bevásárlóközpontban, a férfi szakálla a karácsonyi díszkivilágítás felkapcsolása közben akadt fenn egy kötélen.
Steve Chessell brit katona azt a feladatot kapta, hogy egy bevásárlóközpont tetejéről leereszkedve mikulásjelmezben lepje meg a vásárlókat. Az alkalmi mikulásnak minden bizonnyal sikerült nagy meglepetést okozni az összegyűlteknek, mert ereszkedés közben beakadt a szakálla a kötélbe és így a férfi több mint fél órára csapdába esett a magasban.

Chessell bizonyára nem egy gyakorlott télapó, mivel a könnyedén megmenekülhetett volna a kínos szituációból, ha egyszerűen leveszi a szakállát, ehelyett tehetetlenül csüngött a mennyezeten, miközben a pláza vásárlói láthatóan remekül szórakoztak a bajba jutott önkéntes mikuláson. 
Negyven percnyi himbálózás után azonban egy kollégája a segítségére sietett, leereszkedett egy másik kötélen és egyszerűen levágta a kötélre csavarodott állszakállat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva