Hírek

2013.07.31. 13:41

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Bosch-csoport

A megállapodást szerdán a nemzetközi cég magyarországi új központja első épületének átadási ünnepségén Budapesten kötötték meg.

BAMA

A dokumentumot a kormány nevében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a Bosch 10 magyarországi leányvállalatának képviseletében Javier González Pareja, a magyarországi Bosch-csoport vezetője, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója írta alá.

Az ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy a kormány számára a legfontosabb cél a foglalkoztatás, a beruházások növelése, a magyar gazdaság versenyképességének javítása, és a Bosch csoport hosszú távú tervei mindhárom területen hozzájárulnak Magyarország megújításához.

Uwe Raschke, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsi tagja hangsúlyozta, hogy a nemzetközi cégcsoport termelő és fejlesztő tevékenységében stratégiai jelentőséget tulajdonítanak magyarországi jelenlétüknek.

Varga Mihály kiemelte, hogy a cégcsoport beruházási programja a magyar munkavállalók magas szintű szaktudására alapoz és pozitív üzenetet közvetít Magyarországról.  A nemzetgazdasági miniszter rámutatott arra, hogy a kormány olyan partnerekkel köt stratégiai megállapodást, amelyek hozzájárulnak Magyarország versenyképességének javításához, az új munkahelyek létrehozásához, a magyar export bővítéséhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva