Hírek

2014.03.12. 09:16

Két kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak Kisvárdán

Két kilogramm kábítószergyanús anyagot, az előzetes vizsgálat szerint speedet találtak a rendőrök Kisvárdán egy autóban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

MTI

Fedor Rita elmondta, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen egy kisvárdai családi házban tartottak ellenőrzést, ahová bűnügyi információk alapján mentek ki a rendőrök. A ház udvarán vizsgáltak át egy gépkocsit, amelynek csomagteréből mintegy két kilogramm droggyanús anyag került elő.A járművel érkező 30 éves férfi és 24 éves nő külföldről tért haza, onnan csempészték a kábítószergyanús anyagot, amelyet férfi barátjuk házához vittek, ott akarták elrejteni, majd értékesíteni - tette hozzá a sajtóreferens.

Fedor Rita közlése szerint a 37 éves férfi lakásán is kábítószergyanús anyagok maradványaira bukkantak. A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével elfogott nőt és két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezésüket. Az ügyben a kisvárdai rendőrkapitányság indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva