Hírek

2014.05.26. 18:59

Őrizetbe vették a nyíracsádi rablás gyanúsítottjait

Elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit és egy fiatalkorút, a gyanú szerint ők raboltak ki szombaton Nyíracsádon egy családi házat, közben az egyik lakót megkötözték, a másikat hasba szúrták - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

MTI

Dobó Dénes tájékoztatása szerint a feltételezett tettesek, a 22 éves férfi és 17 éves társa szombat késő este lekapcsolta egy nyíracsádi családi ház villanyóráját, majd az ajtót berúgva behatolt az épületbe. A szobában tartózkodó 50 éves férfitól az értékeit követelték, az ágyra lökték, a kezét megkötözték és késsel megfenyegették.

A támadók ezt követően elkezdték összeszedni, amit a házban találtak. A kutatás közben felébredt a sértett lakótársa, aki fel akart kelni az ágyból, de őt az egyik rabló egy bottal fejbe vágta. A 44 éves ember ezután ismét megpróbált felkelni, ezért a rabló hasba szúrta - tette hozzá a szóvivő.

A tettesek a házból elektronikai cikkeket, karórát és készpénzt loptak el. A rendőrök Cs. Jánost és fiatalkorú társát nyíracsádi tartózkodási helyükön fogták el. A náluk tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták az elvitt tárgyakat.
A rendőrség indítványozta a gyanúsítottak előzetes letartóztatását - közölte Dobó Dénes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva