Hírek

2014.09.02. 15:12

Álmatlan éjszakák jönnek a játékosokra

A korábbi híresztelésekkel ellentétben most úgy tűnik, mégsem csúszik a tavalyi év egyik legnagyobb (konzolos) durranásának számító Grand Theft Auto V idei, újabb kiadása.

BAMA

Bár hivatalos megjelenési dátumot a mai napig sem kapott, egyre több jel utal arra, hogy a Rockstar Games aktuális sikerjátéka még idén tiszteletét teszi pc-n, valamint a legújabb konzolgeneráción – erről árulkodik legalábbis egy friss fotó, amely szerint a sorozat ötödik darabja november 14-én landol a boltok polcain.

A képet kiszivárogtató Gem üzletlánc információi szerint – már ha azok egyáltalán hitelesek - az említett időpont kapcsán bár egyelőre csak az Egyesült Királyságbeli megjelenést pedzegetik, nincs kizárva, hogy a globális start is akkortájt lesz majd esedékes.

[caption id="" align="aligncenter" width="370"] Kép: ubergizmo.com
[/caption]

Minden idők legnagyobb költségvetésével készült játékát világszerte óriási várakozás előzte meg, nem véletlenül: a korábbi részekkel ellentétben a GTA V-ben nem egy, hanem három játszható főszereplő van, a bejárható terület pedig az eddigiek csaknem kétszerese.

fotó: edigital.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva