Hírek

2014.09.17. 19:30

Fizetne másfélmilliót egy új Facebookért?

Akik a Netropolitan nevű online country club oldalára regisztrálnának biztosan, lévén, hogy a közösségi oldalra való feliratkozás már önmagában sem olcsó mulatság: másfélmillió forintnak megfelelő összeget kell kicsengetni ahhoz, hogy beléphessünk, de az örökérvényű tagsághoz még ez sem elég. Elindult a gazdagoknak szánt Facebook.

BAMA

"Netropolitan: az online country klub olyan embereknek, akiknek több pénze van, mint ideje" - a nyitólapon ez az üzenet szerepel. A tájékoztató szerint 21 éves kor szerint társadalmi rangtól vagy származástól függetlenül bárki regisztrálhat a szájtra, ha hajlandó, és képes is kifizetni a hatezer dolláros - tehát nagyjából másfélmillió forintnak megfelelő - belépési díjat, ami háromezer dolláros - nagyjából hétszázezer forintos - éves tagdíjjal egészül ki - írja az Origo, az új közösségi oldal nyitónapjának apropóján.

A szájt tájékoztatójából kiderül, hogy a Netropolitan nyelve az angol, minden nyilvános bejegyzést ezen a nyelven kell írni. Az oldalra nem lehet kamunévvel regisztrálni, és tartózkodási helyként is a valós lakhelyet kérik az üzemeltetők. Cégek egyébként nem regisztrálhatnak, kizárólag magánszemélyek nyithatnak fiókot - írják.

Az Origo szerint az új oldal szolgáltatásai vajmi kevésben különböznek a Facebookétól, annyi azonban van, hogy bár ide is korlátlan mennyiségű fotót tölthetnek fel a tagok, azok teljes egészében rejtve maradnak a Google keresője elől.

A kérdés most már csak az, vajon kinek éri meg mindez?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva