Hírek

2015.01.24. 08:43

Fel akarta gyújtani a feleségét

Egy turai férfi összeveszett az élettársával. A vita hevében lelocsolta a nőt higítóval majd gázolajjal, és fel akarta gyújtani. A rendőrök befejezték a nyomozást.

BAMA

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya K. Csaba 44 éves turai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. november 1-jén 14 óra körüli időben összeveszett élettársával a turai családi házukban. A vita közben a 38 éves nőt először hígítóval próbálta lelocsolni, majd rövid idő múlva a szobában gázolajat locsolt szét, melyből a sértett ruházatára is öntött.

A nőnek sikerült kimenekülnie a házból és segítséget kért, még mielőtt a 44 éves férfi meggyújthatta volna a kiöntött folyadékot.

A település körzeti megbízottja és a valkói körzeti megbízott a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkezett, ahol K. Csabát elfogták.

A főkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását.

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva