Hírek

2015.07.22. 07:29

Bv-alkalmazott verte meg brutálisan a szegedi egyetemista lányt

Három nap után elkapták a Szegeden brutálisan bántalmazott egyetemista lány feltételezett támadóját. Lapinformációk szerint az őrizetbe vett férfi egy börtönőr.

Nol.hu

Azonosította a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a 2015. július 18-án 22 óra 35 perc körüli időben az Újszegedi Partfürdőnél elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntettével. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy iratait hatáskör és illetékesség hiánya miatt a Szegedi Nyomozó Ügyészségnek küldte el.

A sajtóban felröppentek információk arról, hogy a gyanúsított rendőr, de ezt a hatóság cáfolta. A hvg.hu úgy tudja, a férfi börtönőr lehet.
A húsz év körüli szegedi egyetemistát szombat este fél 12 körül verték meg a Belvárosi híd újszegedi hídfője alatt, ahol a kubai származású, félvér barátjával hazafelé tartottak a Wake Up Color Festivalról.
A támadás helyszínétől nem messze egy helybéli fiatalember lezuhant egy szórakozóhely felüljárójáról. A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, kómában van. A rendőrség vizsgálja, hogy a két eset közt van-e összefüggés. A szegedi támadás áldozatai érdekében kedd este 8 órára szolidaritási tüntetés is szerveződött, ezen több mint félezren jelezték részvételüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva