Hírek

2015.07.03. 09:52

Nem emlékszik a balesetére Rékasi Károly

Kedden szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, aki a kórházban tért magához. A fejét ért sérülés miatt azonban semmire nem emlékszik a balesetéből - írja a Bors.

BAMA

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba Rékasi Károlyt, miután motorbalesetet szenvedett kedd délután a XXII. kerületben - idézi fel a történteket a lap. Ahogy megírtuk: a színész egy autót akart megelőzni a motorjával, az autó vezetője azonban kanyarodni akart, így összeütköztek.

Rékasi lábát még aznap este megműtötték, szerdán pedig a család kérésére a színészt foglalkoztató csatorna, az RTL Klub közleményt adott ki, mi­szerint az operáció jól sikerült, Rékasit rövidesen az intenzív osztályról is kiengedik.

A Bors munkatársai is jártak a kórházban, ahol találkoztak Détár Enikővel és a színésszel közös lányukkal, Gigivel, később pedig Pikali Gerdával és Rékasi többi hozzátartozójával is. Egyikük sem kívánt többet elmondani a közleményben leírtaknál, de elárulták, hogy a színész jobban van, de rengeteg pihenésre van szüksége. A Bors a kórházi folyosón kiderítette, hogy Rékasi állapota ugyan egyre jobb, a fejét ért sérülés következtében azonban semmire nem emlékszik a balesetből.

– Én az édesapámat látogatom az intenzív osztályon, így volt szerencsém látni a művész urat. Szegényke nem emlékszik a történtekre, többször is érdeklődött az orvosoknál és a nővérkéknél, hogy mi történt vele. A balesetet utólag próbálja összerakni, de egyelőre az teljesen kiesett az emlékezetéből – árulta el a lapnak egy látogató.

A teljes cikket itt olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva