Hírek

2015.07.01. 15:08

Stabil Rékasi Károly állapota

Közleményt adott ki az RTL Klub Rékasi Károly keddi motorbalesete után. Azt írják: a színészt megműtötték, állapota már stabil, eszméleténél van.

BAMA

A csatorna szerda délután kiadott közleménye szerint a rendőrség még vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amelyet Rékasi Károly szenvedett el kedden a fővárosban.

A család kérésére az RTL Klub közölte: a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit még a tegnapi napon megoperálták. A közlemény szerint a beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben, a fejsérülése is javulóban van.

A színészt jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően - lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

Rékasi Károly jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben a színész állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak - írják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva