Hírek

2015.10.15. 08:33

Tűz volt a Testnevelési Egyetemen

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett Budapesten, az Alkotás utcai csarnok csütörtökön, öt óra előtt, de nem sokkal hat óra után körülhatárolták a tüzet a tűzoltók.

MTI

Körülhatárolták a tüzet, már nem lángol a budapesti Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

A kigyulladt, háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált. A tűz átterjedt a szomszédos épületre is, annak azonban csak a homlokzata lángolt, és sikerült megakadályozni a nagyobb károkat - tette hozzá. Senki nem sérült meg.

Lezárták a tűz miatt az Alkotás utcát a Márvány utca és a BAH csomópont között, valamint a Győri utat a Márvány utca és a Csörsz utca között az oltás idejére - közölte a rendőrség.
A Budapesti Közlekedési Központ arról tájékoztatott a honlapján, hogy a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között nem jár a 61-es villamos, pótlóbuszok viszik az utasokat.

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva