Hírek

2016.06.20. 17:41

„Everything's alright” Az igazgató csinált bulit az évzáró ünnepségből

Ki mondta, hogy előírás a tanévzárón a dögunalom? Persze nem árt némi kreativitás és egy csipet derű sem. Szombathelyen, a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban megmutatták, hogyan érdemes az ilyesmit csinálni.

mw

Ha valami a történelem-témazáró és a rettegett osztályozó értekezlet utáni bizonyítványnál is rosszabb, az végigállni az évzárót, ahol nem csak a nálunknál sokkal jobban teljesítő társak, rosszabb esetben stréberkék szavalását kell végighallgatni, hanem végig kell szorongani azokat a verseket, amiket lehet, hogy még a tanár néni sem ért, s olyan beszédek végén örülni, aminek a vége a legjobb.



Ezzel a súlyos, mondhatni talán: általánosan jellemző – tisztelet a kivételnek – ünnepi hagyománynak mondott ellent Papp Tibor iskolaigazgató, aki a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban idézte Király Gábort, a magyar labdarúgó válogatott mára világhírűvé vált kapusát, aki szintén az intézmény diákja volt, majd egy közös zenélésre invitálta Kirchknopf Gergőt, az Ocho Macho frontemberét, aki az aktuális gimizenekarra, a BrainStorm-mal adta elő a város ikonikus bandájának legnagyobb slágerét.



Több ez, mint figyelem, s több ez mint lazaság. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a vasi megyeszékhely legkeresettebb intézménye a Nyugat Magyarországi Egyetem gyakorló iskolája, nem pedig a fékevesztett osztódás állapotában leledző szuperközpont, a KLIK vaskamrában tartott pedagógus- és gyerekközösség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva