Hírek

2016.07.01. 09:38

Szenzációs videó Bud Spencer magyarok ellen lőtt góljáról

Csütörtökön eltemették Bud Spencert, a világ minden pontján népszerű olasz színészt. A Magyar Televíziónak azonban nem csak a nagy pofonjairól van róla felvétele.

mw

A 86 éves korában elhunyt színész temetése a római Piazza del Popolo téri templomban volt, ahol Terence Hill is végső búcsút vett barátjától.



A színészről közismert, hogy Carlo Pedersoliként látta meg a napvilágot Nápolyban, s hogy pályáját sikeres sportolóként kezdte, ő volt az első olasz úszó, aki 100 m-es gyorsúszásban egy percen belüli eredményt ért el, majd az olasz vízilabda-válogatott egyik legjobbja lett. Egy ellenünk vívott mérkőzésről találtunk egy felvételt a legnépszerűbb videómegosztón, ahol éppen gólt is lő (az olasz támadás 0:30-től kezdődik). A találkozót a bejátszáson a három éve elhunyt, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó ikon, Gyarmati Dezső kommentálja.

A korabeli híradófelvétel fellelhető a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet, vagyis a MaNDA archívumában is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva