Hírek

2017.02.21. 08:16

Mindent beismert a Teréz körúti robbantó

Nem is akart ölni.

BAMA

Elismerte a Teréz körúti merénylet gyanúsítottja, hogy ő robbantott tavaly szeptemberben, de nem azzal a céllal, hogy bárkit is megöljön – mondta el a PestiSrácok.­hu-nak a férfi ügyvédje védence tegnapi kihallgatásának szünetében. Brunner Tamás hozzátette: P. László elismerte, a bombát ő készítette, a merénylet helyszínét is maga választotta ki. Az ügyészeknek azt állította, nem volt bűntársa, a megsérült rendőröket nem ismerte.

A Blikk szerint a robbantó bevallotta, hogy ő van a térfigyelő kamera felvételein és azt is, hogy övé volt a hátizsák, amelyet a helyszínen megtaláltak. A lapnak nyilatkozott röviden az édesapja, aki döbbenten áll fia vallomása előtt, de továbbra is hisz gyermeke ártatlanságában. A Magyar Időknek az ügyre rálátó pszichológus elmondta, az eddigi információk alapján úgy véli, a támadás maga a gyerek-szülők közti kapcsolat megromlásából vezethető le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva