Inyencségek

2008.12.11. 16:56

Pihentesse a túrót, hogy jó legyen a gombóc

A túrógombóc sikere a pihentetéstől függ. Ha az összegyúrt alapanyagnak nincs ideje pihenni, a forró vízben széteshetnek a gombócok.

BAMA

A túrógombóc sikere a pihentetéstől függ. Ha az összegyúrt alapanyagnak nincs ideje pihenni, a forró vízben széteshetnek a gombócok. A darának idő kell, hogy a nedvességet magába szívja, ezért a főzés előtt a masszát hagyja egy órát pihenni a hűtőben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva