Hangos csajok

2017.07.11. 21:26

Tagadja a családi viszályt Miley Cyrus testvére

A botrányhős énekesnő után 17 éves húga, Noah is popkarrier építésébe kezdett, és máris kemény leckét kapott a sztárság árnyoldaláról. Egy ártatlan megnyilvánulását félreértették, és a rossznyelvek azonnal akcióba lendültek. Dehát, ahogy mondani szokták, ilyen ez a popszakma – szó szerint és képletesen is.

Az ifjú énekesnő Noah, számos interjúban mesélt arról, hogy egyáltalán nem kér híres nővére, Miley Cyrus segítségéből, és azt sem szeretné, ha countrysztár édesapja, Billy Ray Cyrus miatt élvezne előnyöket. Kijelentését sokan félreértették, és azzal kezdték vádolni a közösségi média felületein, hogy megromlott a kapcsolata a családjával – különösen Miley-val, de ez egyáltalán nem igaz.

A pletyka azonban, úgy tűnik, megállíthatatlan, és a helyzet olyannyira elmérgesedett, hogy a tinisztár már azon gondolkodik, letiltja a kommenteket az Instagramján, és így talán meg tudja védeni magát a rosszindulatú beszólásoktól.

A Bravo Magazinban további érdekes cikkeket olvashat a hazai és külföldi zenei életről

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva