Lakberendezés

2009.03.06. 12:40

Made in Magyarország

A MAAK Design csoport alkotásainak célja, hogy bútoraik és tárgyaik a környezet szerves részeként jelenjenek meg, személyes kapcsolatot teremtve a mindennapi környezettel.

BAMA

[caption id="" align="aligncenter" width="500"] Cd-tartó fából
[/caption]

Munkáik formavilága organikus, letisztult, természet-közeli (fenti képünkön fából készült és gyapjúval bélelt CD-tartó látható). Az elkészült bútorok, kerámiák egyediek, kis szériában készülnek. A 2008-ban alakult MAAK design csoport művészei: Baksa Róbert – kisbútor, Becker Judit – kerámia, Boltresz Attila – fotó, Hajas Ágnes – kisbútor, építészet, különböző művészeti ágak képviselői, eltérő szakterületük ellenére mégis egységet alkotnak.
Fontosnak tartják, hogy kerüljék a szabványokat, hiszen minden ember egyedi, és megilleti őket az a tisztelet, hogy a használati tárgyaik hozzájuk alkalmazkodjék, és ne fordítva. Legutóbbi, JELEK című kiállításukon a Magyar Építész Kamara székházában sokféle funkcionális tárgyat mutattak be a diófa asztaltól a teáskészletig. Ars poeticajuk: made in Magyarország.

További képek a Lakáskultúra.hu-n

Cd-tartó fából -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva