Lakberendezés

2009.11.13. 10:45

Bemutatjuk Justin Timberlake manhattani otthonát

Justin Timberlake amerikai pop énekes, dalszövegíró, laza és vagány életstílusához nem is illene más élettér, mint egy modern loft a kortárs kultúra szívében, Manhattanben.

BAMA

A laza és modern életstílust közvetítő Justin egy hagyományos manhattani lakóházban vásárolt 270 négyzetméteres stúdiólakást, melynek ablakai a Hudson folyóra néznek. A 3 háló és 3 fürdőszobás apartman óriási étkezővel egybenyitott nappalijából lenyűgöző New York-i panoráma kápráztatja el híres lakóját. Kinek az élet habostorta, nem feledkezhetett meg a technikai részletekről sem, a zenehallgatás tökéletes minőségéről SONOS hangtechnika, az alkalomhoz illő világításról és a kellemes hőmérsékletről pedig a legmodernebb Lutron vezérlőtechnika felel.

Az enteriőr design klasszikusan manhattani. Modern, de visszafogott stílus, melyben a hatalmas egybenyíló terek játszák a főszerepet. A loft összhangját a mahagóni tónusú hajópadló adja. A bútorok és kiegészítők a ''40-es évek Amerikájának stílusát követi, fémvázas ülőgarnitúrák, bőrkárpitos kanapék és letisztult vonalvezetésű tárolók világa. Természetesen a konyhai gépek sorában is a csúcstechnológia vonul fel, Wolf és Miele konyhatechnikai berendezések kényeztetik Justint, illetve talán inkább szakácsát és bejárónőjét. Mindezen luxusért 4,774,000 dollárt fizetett ki a sármos celeb.

 

Képgalériánkban a megasztár lenyűgöző otthona >>>


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva